return

Höj din avkastning

Vårt mål är att du över tid ska slå börsen. Inte varje dag, inte varje månad. Vi har byggt våra investeringsalgoritmer så att på 1 års sikt ska sannolikheten vara hög att våra portföljer slår börsen. Och på tre år ska sannolikheten vara mycket hög. Historiskt har det fungerat mycket bra. Vi jobbar mer förutsättningslöst än en fondförvaltare och kan vara mer snabbfotade. Det resulterar i en högre avkastning på ditt sparande.

return

Vi sänker dina kostnader

Vår metod utnyttjar internets fördelar och automatisering fullt ut. Du får nyttan av en enkel fast kostnad för vår tjänst. Det enda som tillkommer utöver vår tjänst är kostnaden för att köpa och sälja aktier via din bank samt eventuella skatter. Vi rekommenderar att minimera skatten genom att investera via ett Investerarsparkonto hos din mäklare alternativt inom ramen för en kapitalförsäkring.

return

Spara tid

Vi sköter den tidskrävande analysen och den löpande bevakningen åt dig. Det sparar tid. Du utför endast de löpande köp och försäljningarna hos din bank. Vi länkar till din bank vid varje köp och försäljning där vi så långt som möjligt fyllt i den information som behövs. Du behöver bara kontrollera och godkänna. Det sparar tid.

För vem?

Oavsett om du är ett fullfjädrat aktieproffs eller en intresserad amatör så kommer Stockcess att passa dig. Vår tjänst kräver inga särskilda förkunskaper mer än att du vet hur man köper/säljer aktier och fonder. Du får enkla instruktioner och kan närsomhelst ställa frågor till oss på hemsidan. Vi har utvecklat Stockcess för att du ska undvika vanliga misstag och slå börsen genom att följa en framgångsrik strategi.

person
Med vår sammantagna inkomst hade vi inga problem att sätt av en fast summa varje månad för långtidssparande. Det svåra var att få till en avkastning som slog börsen, Mattias Läs om hur Mattias slog börsen

Stockcess har skapats för att ge alla möjligheten att få en bra avkastning på sitt sparande. Helt på egen hand utan behov av hjälp från dyra proffs.

Stockcess strategier bygger på akademisk forskning och vår samlade erfarenhet av vad som faktiskt fungerar. Vår metod hjälper dig att undvika vanliga misstag och onödig risk.

”Vi tycker att du som vanlig sparare skall ha samma möjlighet som professionella investerare att generera hög avkastning men utan att behöva ge upp kontrollen över dina egna pengar och utan att det kostar skjortan!”