Om Stockcess

2015

grundades

5

portföljer

2,012

användare

4

medarbetare

Stockcess är fött ur ett genuint intresse för handel och investeringar i aktier och fonder. Vi som är delägare har lång erfarenhet av investeringar i olika finansiella tillgångar och har ett brinnande intresse för att kontinuerligt skapa attraktiv avkastning. Stockcess historia startade med att vi under 2014 tog fram en prototyp för automatiserad aktieförvaltning utifrån kvantitativa regelverk. Vi testkörde modellerna i vår egna aktiehandel med mycket goda resultat och började informera våra följare om vårt projekt under våren 2015. Vi upptäckte snabbt att det fanns ett stort behov hos småsparare att förenkla investeringsprocessen och förbättra förutsättningarna för att tjäna pengar på aktiemarknaden. Vi sporrades av mottagandet och började vidareutveckla Stockcess till att bli den fullfjädrade portföljtjänst det är idag (2019).

signature

Mikael Jonasson

VD

stockholm
Jag tycker att du som vanlig sparare skall ha samma möjlighet som professionella investerare att generera hög avkastning men utan att behöva ge upp kontrollen över dina egna pengar och utan att det kostar skjortan!

Nyckelpersoner

Stockcess team har lång investeringserfarenhet och stor kunskap om hur man bygger en framgångsrik finansiell stödtjänst med bibehållet fokus på kunden.

Min investeringskarriär startade under de glada dagarna på 90-talet, fortsatte genom förödande IT-krasch, finanskris och under de senaste årens fantastiska börsutveckling påspädd av 0-ränta och centralbanksstimulans. För några år sedan började jag skissa på ett stödsystem för min egna handel utifrån mina erfarenheter, ett system som skulle eliminera känslomässiga beslut och samtidigt maximera den riskjusterad avkastningen. Systemet visade sig inte helt oväntat vara intressant för många fler än mig själv och där började resan med Stockcess.

Jag har jobbat i snart 30 år i finansbranschen, främst med trading och kapitalförvaltning. När jag fick frågan om att hjälpa Stockcess utveckla affären nappade jag direkt. Jag såg fröet till något som är attraktivt för många – hjälp att investera aktivt i aktier i syfte att slå börsen. Automatiserat. På nätet. Utan mellanhänder. Förutom att det är ett riktigt kul gäng med huvudet på skaft, så hoppas jag att jag kan bidra med mina kunskaper om trading, kapitalförvaltning och affärsutveckling.

Mitt aktieintresse utvecklades tidigt och jag köpte mina första aktier vid 18 års ålder. Ett par år senare, påbörjade jag min karriär på Brummer och Partners, och insåg snabbt att jag ville arbeta inom den finansiella sektorn – fast i egen regi. Kort därefter, var jag med och startade upp aktieplattformen TradeVenue, som har vuxit och blivit en av Sveriges största sociala investeringsplattformar. Som aktienörd, har jag alltid fascinerats över hur man kan slå börsen genom att följa beprövade strategier, och kände därför att det var en självklarhet att hjälpa team:et bakom Stockcess att utveckla produkten och fortsätta växa!

Bolagsinfo

Stockcess.com och dess tjänster drivs av Stockcess AB, org nr.559024-0130. Bolaget är momsregistrerat och innehar F-skatt. Ansvarig revisor för bolaget är Baker Tilly Mapema Aktiebolag.

Rådgivning

Vårt erbjudande är att du får kopiera våra portföljer om du vill. Då hjälper vi dig att göra det. Vi ägnar oss inte åt investeringsrådgivning, vilket är att ge dig råd som är anpassade till dina personliga förhållande. När vi beskriver olika valsituationer, så beskriver vi hur vi själva hade tänkt kring ett val. Detta för att ge dig inspiration till hur du själv kan tänka kring ett val. Vi vill ge dig information så att du känner dig trygg i att själv välja hur du vill göra.

Vi hjälpte Mattias att förbättra avkastningen på sitt sparande. Det möjliggjorde ett buffertsparande som ger hans familj trygghet inför framtiden.


Läs mer om Mattias