Logo
menu

För att slå börsen så gör du så här:

ALL
10 ÅR
5 ÅR
3 ÅR
Värdet av 100kr investerat
Portfölj
OMXSGI
  1. Börja med att öppna ett investerarsparkonto hos din bank. Skatter minskar effektivt avkastningen om du inte utnyttjar de möjligheter att undvika skatter som skattemyndigheten erbjuder. För att folk ska spara mer så skapades Investerarsparkontot (förkortas ISK). Allt kapital på ett ISK beskattas enligt en schablonmodell, vilket i normalfallet ger en betydligt lägre skatt än vanlig reavinstskatt.
  1. Välj en strategi som fungerat historiskt och följ den konsekvent och systematiskt. Läs forskningsrapporter, verifiera historiska resultat. Warren Buffet är ett bra exempel på en investeringslegendar som hållit sig till en strategi. På Stockcess har vi valt att bygga våra strategier på vetenskapligt dokumenterade effekter som visat sig bestå över tid.
  1. Var noga med att inte lägga alla ägg i en korg. Investera aldrig aldrig aldrig allt ditt kapital i bara en aktie, utan sprid dina investeringar över flera olika typer av aktier.
  1. Det finns en anledning till att vissa strategier går bättre över tid. De är nämligen svåra att följa. Inte sällan handlar det om att de kan gå sämre än marknaden under lång tid. Då hoppar de flesta av, vilket faktiskt både är en förutsättning för att strategin ska fungera över tid. Forskning visar faktiskt att de som följer med i marknadens alla svängningar får sämre avkastning än de som tittar till sina investeringar mer sällan. Titta därför inte för ofta på hur det går eftersom du riskerar bidra till att andra slår börsen istället för att du gör det. En gång i månaden räcker.

Om du följer dessa steg har du maximerat dina chanser att slå börsen!

Stockcess gör jobbet åt dig

På Stockcess gör vi jobbet åt dig. Våra portföljer slår inte bara börsen över tid, de hjälper dig att undvika vanliga misstag. Och sparar en massa tid. Allt du behöver göra är att matcha din portfölj mot en av våra en gång i månaden.

Du kan själv räkna ut vad ditt sparande hade varit värt idag med vår kalkylator. Då lägger in ditt startbelopp, ditt startdatum och kompletterar med eventuellt månadssparande. Du får då fram vad ditt sparande hade varit värt idag om du kopierat en av våra portföljer.

Så enkelt funkar vår tjänst. Du har dina pengar tryggt hos din bank där du också lägger dina köp- och säljordrar. På vår hemsida ser du vad, exakt hur mycket och när du ska köpa eller sälja. Du har kommandot men tar hjälp av oss att slå börsen.

Stockcess

SEK

Börsen

SEK

Prova gratis

*Beräkningen baseras på ett genomsnitt av historisk utveckling för våra portföljer (21,8%) samt av historiskt genomsnitt för börsen (12,4%). Historisk utveckling är ingen garanti för framtida utveckling.


Dela inlägg

Missa aldrig ett inlägg!